Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Studio wijZ

BEAUTY, BODY & MIND

Over STUDIO WIJZ

STUDIO WIJZ is een praktijk voor beauty, body & mind. U heeft keuze uit een aanbod van behandelingen op gebied van natuurlijke huidverbetering, lichaamsverzorging en ontspanningsmassages, waarbij ontspanning van lichaam en geest centraal staan.

Zeker in hectische tijden hebben mensen behoefte aan ontspanning, om zich te ontladen, nieuwe energie op te doen en er weer tegenaan te kunnen.

De combinatie van verzorging van lichaam en geest, in een omgeving die dit ondersteunt, met aandacht voor kwaliteit, details en persoonlijke aandacht, maakt dit tot een volledig aanbod van STUDIO WIJZ.

Advies kan worden gegeven op gebied van huidverzorging en op gebied van levensstijl, om naast een lichamelijk ook een geestelijk evenwicht te creëren.

Om de volledige aandacht te kunnen schenken tijdens uw bezoek aan de praktijk, zijn de behandelingen op afspraak. Ook voor persoonlijk advies op gebied van huidverzorging, zal er vrijblijvend en ruim de tijd worden uitgetrokken voor een goed passend advies.

Uw specialist: Esmeralda Sitompul.

STIVAS & CIDESCO internationaal gediplomeerd.

© STUDIO WIJZ

0